Relaxat
Elköteleződés, felkészülés, cselekvés
Elköteleződés, felkészülés, cselekvés
Létezés helyett éld az életed!
Létezés helyett éld az életed!
Pánik nélkül – szabadon!
Pánik nélkül – szabadon!

Programok • Autogén tréning – minőség, tolerancia, diszkréció

„Ha valaki felajánl neked egy csodálatos lehetőséget, és nem vagy benne biztos, hogy élni tudsz vele – mondj igent! Mert később már tudni fogod, hogyan járj sikerrel.ˮ(Richard Branson)

Autogén tréning

Az autogén tréning az egyik legtöbbet kutatott relaxációs módszer, amely az izomtónus szabályozásán alapszik. A különböző izomcsoportok ellazításán, a testrészek, szervek melegedését, valamint a légzést és szívműködést szabályozó gyakorlatokon keresztül hat a központi idegrendszerre. Orvosi és pszichológiai vizsgálatok egyértelműen bizonyítják, hogy erősíti az immunrendszert, hozzájárul az emésztőrendszer fekélybetegségei, allergia, pajzsmirigy-túltengés, asztma, az ízületi gyulladások több formája, pánikbetegség gyógyulásához. A szenvedélybetegségek kezelésében is jó eredmények érhetőek el vele. Javítható általa a koncentrációs készség, az érzelmi és indulati élet is harmonikusabbá válik.

Addikt
Addikt
A belső út különleges tájakra is elvezet…
„Az élet túl rövid ahhoz, hogy egyszer csak felébredj és megbánd. …Amikor új esély adódik, két kézzel kapj érte. Ha ez gyökeresen megváltoztatja az életed, ne ellenkezz. Soha senki nem mondta, hogy könnyű az élet, csak azt, hogy érdemes élni!”

Kapcsolat

E-mail tmarianne.eva@gmail.com
Telefon +36-30-601-1268
Pozsonyi István Egészségcentrum
Könyves Kálmán u. 5
2112 Veresegyház
Nyitvatartás:
Előzetes időpont egyeztetés szükséges
Árak:
  • Felnőtt: 15.000 Ft / 50 perc
  • Gyermek: 12.000 Ft / 50 perc
Relaxat