Relaxat
Lépésenként a felépülés útján!
Lépésenként a felépülés útján!
Létezés helyett éld az életed!
Létezés helyett éld az életed!
Új lehetőségek, új élet.
Új lehetőségek, új élet.
Szeretet, bizalom, összetartozás.
Szeretet, bizalom, összetartozás.
Együtt egymásért a mindennapokban.
Együtt egymásért a mindennapokban.

Klienseim írták

„A kíváncsiság vezérelt a terápiára. Kezdetben szkeptikus voltam. Minek nekem terápia, már úgysem változom. Gyorsan jött a számomra érthetetlen eredmény. Sok mindent tanultam önmagamról, a világról. Máig nem értem hogyan, de működik mindaz, amit tanultam. Élvezem a változásokat.” Z.M.

„Féltem a vihartól és a széltől. Szívemmel kapcsolatos egészségügyi problémáim voltak. A kardiológus autogén tréninget javasolt, mert a problémáim szerinte lelki eredetűek, aminek a legfőbb oka a stressz.”

P.K. „Szerettem volna megtanulni egy olyan módszert, amivel csökkenteni tudom a szülés során érzett fájdalmat. A tréning megnyugtató, hihetetlenül fantasztikus élmény volt. Legszívesebben megöleltem volna a világot! A szülés során is segített, és utána is könnyebben tudtam pihenni a kórházban” T.J.

„Olyan technikát kerestem, amivel a munkámból adódó szereplések során érzett szorongásomat le tudom küzdeni. Elsápadtam, kezem-lábam remegett, ha beszélnem kellett emberek előtt. Végre meg tudok szólalni szorongás nélkül nyilvánosság előtt. Magasabb beosztásba kerültem.” N.M.

„Túl sokat dolgozom, stresszes a munkám. Napközben az álkapocs feszülés a problémám, nehezen alszom el, éjszaka többször felébredek, a fogcsikorgatástól reggelre szinte fáj az álkapcsom. Inspiráló volt számomra mind a tréning, mind a terapeuta. Végre megtaláltam a lehető legjobb megoldást a problémámra! Ezt a módszert nekem találták ki. Végre a feleségem nyugodtan tud mellettem aludni. Hihetetlen: a fogcsikorgatás elmúlt.” „A pánikzavarom kezelhetővé vált, könnyebben vállalom önmagamat. Magabiztosabb és tudatosabb vagyok. Nyugodtabban alszom, gondolataim lecsendesülnek. Könnyebben, lazábban élem az életemet. A gyomrom nem görcsöl, jobb lett az étvágyam is. Szinte egyik napról a másikra megszűnt a félelmem attól, hogy rosszul leszek. Nem gondoltam, ilyen változásokra.”E.L.

„Nyugodtabb, határozottabb lettem. Hibás lépéseim felismerése, a megoldás megtalálása a legnagyobb eredmény számomra a tréning után. A kisebbségi érzésem megszűnt. Hiszek és bízom magamban. Teljes értékű embernek érzem magam. Más szemmel látom a világot. Végre látom a fényt az alagút végén.”A.T.

„Nyugodtabb, pihentebb lettem, már nem idegesít úgy a férjem sem. Életemben egy kiegyensúlyozottabb periódus kezdődik. Hála az autogén tréningnek.” Z.I.

Egy alkoholfüggő kliensem gondolatai: „Hosszú éveken át rendszeresen fogyasztottam alkoholt, s ezt sokáig nem gondoltam problémának. Oldotta a bennem lévő feszültséget, csökkentette a stresszt; emellett úgy véltem, hogy mindez jár nekem. Egyre többet ittam, sajnos már nem azért, hogy jól érezzem magam, hanem hogy ne érezzem magam rosszul. Alkoholfüggőségem – eleinte szűkebb, majd tágabb környezetem számára is – egyre nyilvánvalóbbá vált. Tudtam, hogy lépnem kell, végleg abba kell hagynom az ivást. Többszöri sikertelen próbálkozás után jöttem rá az alapigazságra: Egyedül nem megy! Elindultam, – mint a mesebeli vándorlegény – „szerencsét próbálni”, s hamarosan rátaláltam arra a személyre, akit kerestem. Már az első találkozás is sosem feledhető élmény volt: nyílt tekintet, őszinte érdeklődés, biztonságot nyújtó elfogadás, magabiztos szakmai tudás – mindezek együtt s egyszerre, nem is csupán összeadódva, hanem hatványozódva. Mintha a vándorlás során egy biztonságot, támogatást és újratöltődést nyújtó helyre – kunyhóba – érkeztem volna. Ahogy a terápiás folyamat során – hol rögösebb, hol simább úton – lépésről lépésre haladtunk előre, úgy tudtam meg egyre többet önmagamról, mélyült önismeretem, növekedett a saját magamba vetett hitem s erőm, javult a hangulatom, közérzetem, tűnt el a szorongásom, feszültségem – s mindez pótszer és gyógyszer nélkül! S mindvégig magam mellett tudva és érezve segítőm magabiztos szakmai tudását, mély emberségét, széles terápiás repertoárját - autogén tréning, imagináció, kognitív terápia, s még sorolhatnám. Az utóbbi hónapok élménnyé, tartalmas, eseménydús idővé váltak számomra, és a velem-körülöttem élők számára is. Nehéz, küzdelmes időszak előtt állok, de elég erőt érzek magamban, hogy végigjárjam ezt az utat.&quote; (dr. J. Z. Sz.)

„Bőrallergiával kezeltek. Mindent kipróbáltam már, sikertelenül. A terápia során megtanultam hinni önmagamban, kezelni a napi problémákat. Hihetetlen, de elmúltak a tünetek. Na, nem ment olyan könnyen, segítséggel, de megdolgoztam érte. Megszépült a bőröm, megnőtt az önbizalmam. Profilt váltottam, továbbképzem magam. Boldog, kiegyensúlyozott vagyok.” B.M. „Sokat szenvedtem az általam képzelt betegségeimtől. Nem volt könnyű, de megtanultam önmagamon kívül a társamra is figyelni, értékelni őt. Most már boldog párkapcsolatban élek, megszűnt az állandó rettegésem. Hálás vagyok érte.”R.V.

„Nem láttam az élet értelmét. Úgy éreztem kicsúsznak a kezemből a dolgok. Tehetetlen voltam bizonyos nevelési szituációkban. Úgy éreztem, anyaként nem állom meg a helyem. Rengeteget tanultam önmagamról a terápia során. Magabiztosabb lettem, vannak céljaim, kiállok magamért. Újra dolgozom, jó érzés, hogy szükség van rám. A barátaimtól csak pozitív visszajelzést kapok. Nem ismernek rám. Megváltozott a külsőm, újra nőnek érzem magam.” T.ZS.

„A külsőm, látszólagos magabiztos fellépésem alapján senki nem gondolta volna rólam, hogy pánik beteg vagyok. Stresszes szituációkban kivert a víz, émelyegtem, aztán már attól rettegtem, hogy mikor jön újra elő ez a borzalmas érzés. Megtanultam egy olyan technikát – az autogén tréninget – , amit naponta alkalmazok. A pánikbetegségem már csak egy rossz álom.” N.M. „Nem éreztem jól magam a munkahelyemen, ami kihatott a magánéletemre is. Jóval szint alatt éltem az életem. Nem mertem váltani, nem hittem abban, hogy képes vagyok rá, nem hittem önmagamban. A terápia sok mindenre megtanított. Minden percét élveztem. Életem legjobb döntése volt, hogy végigcsináltam. Új pozícióban, jól fizető állásban dolgozom, a feleségem is más szemmel néz rám. Magamra találtam. Hálás vagyok.” P.J.

„Évekig éltem olyan párkapcsolatban, ahol kihasználtak, megaláztak, ennek ellenére képtelen voltam lépni. Rettegtem az egyedülléttől, fogalmam nem volt arról, mit akarok az élettől. hogyan tovább. Megtanultam hinni önmagamban. Megerősödtem. Most már tudom, hogy véghez tudom vinni, amit akarok. Új párkapcsolatom van, az életem gyökeresen megváltozott. A terápia segített magamra találni.” K.T.

„A mai fárasztó, kihívásokkal teli, lazítás nélküli világban – a közvetlen, és távolabbi környezetemben – azt látom, hogy neki, neki és neki is milyen jót tenne az autogén tréning. Többen közülük fejfájásra, gyomorfájásra, magas vérnyomásra, mások alvászavarra panaszkodnak. Nem tudnak a stresszel, a magánéleti és a munkahely okozta problémáikkal megküzdeni, pedig csak egy kis lazításra lenne szükségük. Lazításra, autogén tréningre, és arra, hogy valakivel megoszthassák gondjaikat. Amikor Marianne-hoz jelentkeztem, 100 méterről látszott rajtam, hogy valami nem stimmel nálam. Pánikrohamok, meggyötört arc, felesleges idegeskedések – nagyon komoly negatív energiát sugározhattam. Marianne közvetlen, empatikus, őszinte stílusa, szaktudása olyan változást hozott az életemben, amire magam sem gondoltam volna. Ha nem találtam volna őrá, nem is tudom, milyen mélyre süllyedtem volna (persze én is tiszteletet érdemlek, hogy beismertem, változtatnom kell, és nem szégyelltem segítséget kérni). Sikerült ráébresztenie az élet szépségeire. Segített abban, hogy megértsem önmagam, saját magam erejének életre keltésével, el tudjam hessegetni sötét gondolataimat. Új életet kezdhettem. Rájöttem, hogy megvannak bennem azok a tulajdonságok, amellyel meg tudom valósítani a céljaimat. Mire is használnám fel azt az erőt, amit felfedeztem önmagamban? Arra, hogy újra boldog legyek. És ha én boldog vagyok, akkor az, aki boldognak lát, sokkal jobban fogja érezni magát a környezetemben. Köszönöm, hogy visszakaptam önmagam!” (30-as férfi egy Budapest melletti kisvárosból) „Meg akartam gyógyulni a pánikbetegségtől. Mielőtt eltaláltam Önhöz, a lelkem kihűlt, a testem rázkódott, a szellemem ellenem volt. Úgy éreztem, megfulladok, ha nem szánhatok egy kis időt csak magamra. Rácsodálkoztam, hogy az agyamban megfogalmazott parancs végrehajtódik, a testem szót fogad. A szeretet magammal szemben szikrát kapott. A beszélgetések közelebb vittek magamhoz. Minél inkább éreztem, annál inkább hittem benne. A pánikrohamokat csírájában lefújtam. Ön a kihűlt lelkemet kézbe vette melengette, amikor már elég erős voltam, elengedte. Lelkem szikrát kapott, magához vonzotta a testemet. és a lelkemet. Megtanultam, értékelni, átértékelni, szeretni, köszönetet mondani. Amit gondolok és érzek az autogén tréninggel kapcsolatban, amelyet Ön közvetített, egy szóban leírható: Hála” D.A.

Toll

Kapcsolat

E-mail tmarianne.eva@gmail.com
Telefon +36-30-601-1268
Pozsonyi István Egészségcentrum
Könyves Kálmán u. 5
2112 Veresegyház
Nyitvatartás:
Előzetes időpont egyeztetés szükséges
Árak:
  • Felnőtt: 14.000 Ft / 50 perc
  • Gyermek: 12.000 Ft / 50 perc
Relaxat