Relaxat
Minden nap a győzelemért!
Minden nap a győzelemért!
Lépésenként a felépülés útján!
Lépésenként a felépülés útján!
Elköteleződés, felkészülés, cselekvés
Elköteleződés, felkészülés, cselekvés

Terápiás programok – minőség, tolerancia, diszkréció

„…valójában minden nap egy új kezdetet jelent. Minden reggel alkalmat ad arra, hogy létrehozzuk azt az életet, amelyet élni szeretnénk. Ne féljünk elölről kezdeni! Ez egy új lehetőség, hogy felépítsük azt,amire igazán vágyunk.”(Yehuda Berg)

Változás fenntartó program

Az elért sikerek fenntartásának kulcsa, hogy elkötelezetten, türelmesen, kitartóan haladjon tovább a megkezdett úton. Kísértenek a régi szokások, a hétköznapok során negatív hatások érhetik Önt, újabb problémák jelennek meg, amelyek a hétköznapi élet velejárói.

Ezért szeretném Önnel továbbra is tartani a kapcsolatot!
Egyéni terápiában vagy csoportos formában lehetőséget adok arra, hogy jövőben továbbra is együtt dolgozhassunk!

A csoportos találkozások tréning jellegűek, ahol Önök egymást erősíthetik. Diszkrét, hasonló kultúrát képviselő közösségben, megoszthatja gondolatait, vállalhatja önmagát, barátokra találhat. Kompetenciafejlesztő tréningeinkkel célom, hogy a terápián tanult megküzdési stratégiák technikáit, az újonnan elsajátított készségeket gyakorolja, stabilizálja, saját személyiségéhez igazítsa, és átültesse a gyakorlatba.

Fontos, hogy csúcsformában legyen testi, lelki értelemben. A rendszeres testmozgással, a tanult relaxációs módszerek alkalmazásával emelje szervezete dopamin szintjét, segítse Önmagát a napi stressz leküzdésében. Az elsődleges örömforrás megtalálásával, önfejlesztő tevékenységgel ki tudja tölteni azt az űrt, amit kezdetben érezni fog.

Sziluett

Pszichológiai segítségnyújtás

JózanJózanság
„Nincsenek lehetetlen álmok, csak belső korlátok, amelyekkel megszabjuk, mi lehetséges és mi nem."(Beth Mende Conny)
„Az élet túl rövid ahhoz, hogy egyszer csak felébredj és megbánd. …Amikor új esély adódik, két kézzel kapj érte. Ha ez gyökeresen megváltoztatja az életed, ne ellenkezz. Soha senki nem mondta, hogy könnyű az élet, csak azt, hogy érdemes élni!”

Kapcsolat

E-mail tmarianne.eva@gmail.com
Telefon +36-30-601-1268
Pozsonyi István Egészségcentrum
Könyves Kálmán u. 5
2112 Veresegyház
Nyitvatartás:
Előzetes időpont egyeztetés szükséges
Árak:
  • Felnőtt: 15.000 Ft / 50 perc
  • Gyermek: 12.000 Ft / 50 perc
Relaxat